Webdesign

Ontwikkeling van heldere en duidelijke websites

Ontwikkeling van heldere websites van ontwerp tot realisatie.

Bijna één op de vier Nederlanders heeft regelmatig toegang tot internet. In de meeste gevallen is de eerste indruk die een (toekomstige) klant zal hebben over uw bedrijf, afkomstig van een website.
Elexiomedia kunt u helpen om een dynamisch & duidelijke website te ontwerpen & te ontwikkelen.

Webdesign ontwikkeling.

Bij Elexiomedia kunt u terecht voor het ontwerpen, restylen en het ontwikkelen van uw website. Uw website wordt gemaakt aan de hand van uw wensen & eisen. Van eenvoudige websites tot websites gevuld met nieuwsberichten, een agenda, reserveringsformulier het is allemaal mogelijk!

Zelf uw website beheren.

Het is belangrijk uw website up-to-date te houden. Af en toe teksten aan passen op een moment wanneer u er tijd voor heeft. Bij elke website diw wij ontwikkelen kan een Content Management Tool bijgeleverd worden. Dit wilt zeggen dat u achter uw eigen computer inlogt en op eenvoudige wijze de inhoud aan van uw website aanpast. Waar en u wilt!

Uw website laten beheren

Heeft u geen tijd om regelmatig zelf teksten aan te passen op de website of een nieuwe foto te plaatsen, dan kunnen wij dat voor u doen. Bij Elexiomedia kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. U geeft de wijzigingen door en wij zullen deze doorvoeren op uw website.

Website ontwikkeling proces

Vrijblijvende offerte

Elexiomedia maakt gratis een vijblijvende offerte aan de hand van de wensen & eisen die u stelt aan uw website. Elexiomedia kunt u vervolgens op deskundige wijze advies geven over het ontwikkelen van uw website.

Ontwerp

Wij maken een ontwerp op basis van de informatie die u ons geeft vervolgens maken we een overeenkomst met daarin de opzet van de website, de kosten en de datum van oplevering.

Ontwikkeling

Uw website zal ontwikkeld worden met de meest recente technieken. Tevens wordt er rekening gehouden om uw website vindbaar te krijgen in zoekmachines zoals Google. U zal tussentijds op de hoogte gehouden worden van de vorderingen. Als de site helemaal naar uw wens is zal die live zijn en bent u vanaf dat moment ook te bereiken via het internet.

Oplevering

Nadat de site actief is kunt u de inhoud van de site zelf wijzigen. Mocht u daar geen tijd voor hebben, kunt u dit ook door Elexiomedia laten verzorgen. Hiervoor zal er een onderhoudscontract worden afgesloten.